Пошуковий запит: (<.>A=Гіджеліцький В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Колтунов В. А. Ресурсний потенціал сортаменту і конкурентоспроможність осінніх плодів груші України [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, В. М. Гіджеліцький, В. А. Мазур // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_27
|
2. |
Гіджеліцький В. М. Методи стабілізації продукції переробних виробництв [Електронний ресурс] / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23
|
3. |
Гонта І. А. Перспективи вирощування і переробки спаржі [Електронний ресурс] / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, В. А. Піддубний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 179-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_24
|
4. |
Гонта І. А. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції [Електронний ресурс] / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_18
|
5. |
Колтунов В. А. Ресурсний потенціал сортаменту груші літнього строку достигання районованих в україні та його конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, В. М. Гіджеліцький, В. А. Мазур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__27
|
6. |
Cоколенко А. І. Енерго- і масообмінні процеси в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів [Електронний ресурс] / А. І. Cоколенко, С. А. Бут, В. М. Гіджеліцький, Л. І. Головкіна // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 77-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_12 Розглянуто особливості енерго- і масообмінних процесів у газорідинних середовищах в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів. На прикладі культивування дріжджів-цукроміцетів запропоновані математичні залежності у співвідношеннях окремих технологічних параметрів, які пов'язуються з оцінками можливостей створення міжфазної поверхні. Показано, що за однакових показників вхідних повітряних потоків, що вводяться в рідинну фракцію, результат по величині міжфазної поверхні масопередачі може бути відчутно різним за рахунок енергетичних потоків. Показники останніх визначаються за інших рівних умов швидкостями контактування газової і рідинної фракцій. На основі законів рівності дії і протидії та Архімеда запропонована методика визначення рушійних факторів створення циркуляційних контурів.
|
7. |
Васильківський К. Динаміка і енергетичне забезпечення систем транспортування вантажів в лініях пакування харчової продукції [Електронний ресурс] / К. Васильківський, В. Гіджеліцький, А. Лапін // Технологічні комплекси. - 2019. - № 1. - С. 31-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2019_1_5
|
8. |
Гіджеліцький В. М. Вплив технологічного середовища на спрацювання валкових робочих органів формувальних машин [Електронний ресурс] / В. М. Гіджеліцький, І. Я. Стадник, В. П. Василів, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2020. - № 14. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_14_7
|
9. |
Заморська І. Формування аскорбінової кислоти в ягодах суниці садової залежно від впливу абіотичних чинників для отримання високоякісних продуктів переробки [Електронний ресурс] / І. Заморська, В. Гіджеліцький // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження. - 2017. - № 21. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_agr_2017_21_6
|