Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гіджеліцький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Колтунов В. А. 
Ресурсний потенціал сортаменту і конкурентоспроможність осінніх плодів груші України [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, В. М. Гіджеліцький, В. А. Мазур // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 766.096 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гіджеліцький В. М. 
Методи стабілізації продукції переробних виробництв [Електронний ресурс] / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 115.086 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гонта І. А. 
Перспективи вирощування і переробки спаржі [Електронний ресурс] / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, В. А. Піддубний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 179-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.324 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гонта І. А. 
Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції [Електронний ресурс] / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 545.927 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колтунов В. А. 
Ресурсний потенціал сортаменту груші літнього строку достигання районованих в україні та його конкурентоспроможність [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, В. М. Гіджеліцький, В. А. Мазур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 100.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Cоколенко А. І. 
Енерго- і масообмінні процеси в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів [Електронний ресурс] / А. І. Cоколенко, С. А. Бут, В. М. Гіджеліцький, Л. І. Головкіна // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 77-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_12
Розглянуто особливості енерго- і масообмінних процесів у газорідинних середовищах в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів. На прикладі культивування дріжджів-цукроміцетів запропоновані математичні залежності у співвідношеннях окремих технологічних параметрів, які пов'язуються з оцінками можливостей створення міжфазної поверхні. Показано, що за однакових показників вхідних повітряних потоків, що вводяться в рідинну фракцію, результат по величині міжфазної поверхні масопередачі може бути відчутно різним за рахунок енергетичних потоків. Показники останніх визначаються за інших рівних умов швидкостями контактування газової і рідинної фракцій. На основі законів рівності дії і протидії та Архімеда запропонована методика визначення рушійних факторів створення циркуляційних контурів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.089 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Васильківський К. 
Динаміка і енергетичне забезпечення систем транспортування вантажів в лініях пакування харчової продукції [Електронний ресурс] / К. Васильківський, В. Гіджеліцький, А. Лапін // Технологічні комплекси. - 2019. - № 1. - С. 31-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2019_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.238 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Гіджеліцький В. М. 
Вплив технологічного середовища на спрацювання валкових робочих органів формувальних машин [Електронний ресурс] / В. М. Гіджеліцький, І. Я. Стадник, В. П. Василів, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2020. - № 14. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_14_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.033 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Заморська І. 
Формування аскорбінової кислоти в ягодах суниці садової залежно від впливу абіотичних чинників для отримання високоякісних продуктів переробки [Електронний ресурс] / І. Заморська, В. Гіджеліцький // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження. - 2017. - № 21. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_agr_2017_21_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 866.903 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського